Terma & Syarat Untuk Pembelian dari Sifupowerbank.com :- 
  1. Setiap tempahan hanya SAH dalam tempoh sehingga 3 hari waktu bekerja sahaja sebagai tempoh untuk membuat pembayaran.Jika kami tidak menerima notifikasi pembayaran lengkap sama ada melalui email / Whatsapp / SMS, kami akan membatalkan tempahan anda kerana di anggap sebagai ‘scam’ . Jika anda ada masalah mengenai pembayaran, sila hubungi admin di   +6017-7879824.
  2. Kami menerima pembayaran melalui bank-bank tempatan (Maybank & CIMB sahaja) sama ada melalui online transfer atau cash deposit. Kami tidak merima pembayaran melalui Paypal / apa jua pembayaran antarabangsa,
  3. Kami akan memproseskan tempahan anda dalam masa 24Jam selepas menerima dan mengesahkan tempahan serta pembayaran anda. Jika anda tidak merima apa-apa notifikasi dari kami , sila hubungi admin untuk tindakkan lanjut.
  4. Maaf.Kami tidak membuat penghantaran power bank ke kawasan Sarawak, Sabah atau W.P .Labuan atas faktor keselamatan. (https://sifupowerbank.com/2015/10/31/kenapa-power-bank-tidak-boleh-di-pos-ke-sabahsarawak/ )
  5. Harga tertakluk kepada harga dari kilang dan nilai matawang Malaysia semasa kami membuat semakan harga. Sebarang perubahan harga tidak akan di beritahu dan setiap harga yang tertera di “online shop” kami , adalah harga terbaharu.
  6. Kami 100% akan memastikan setiap packaging sebelum di hantar ke courier adalah dalam keadaan terbaik, Kami tidak akan bertanggungjawab jika anda menerima pakej yang rosak, koyak, renyuk, hilang atau pecah dari pihak courier . Jika terjadi kes seperti ini, jangan terima barang tersebut dan terus buat laporan kepada courier anda untuk tindakkan selanjutnya.
  7. Kami tidak bertanggungjawab atas sebarang kelewatan serahan dari courier setelah barang di dalam proses penghantaran. Sila check status penghantaran melalui website rasmi courier anda.

Sebarang pertanyaan / maklumat lanjut, sila hubungi admin melalui email : azlan@sifupowerbank.com atau SMS/Whatsapp : +6017-7879824.