fbpx
Terma u0026amp; Syarat Untuk Pembelian dari Sifupowerbank.com :- 
  1. Setiap tempahan hanya SAH dalam tempoh sehingga 3 hari waktu bekerja sahaja sebagai tempoh untuk membuat pembayaran.Jika kami tidak menerima notifikasi pembayaran lengkap sama ada melalui email / Whatsapp / SMS, kami akan membatalkan tempahan anda kerana di anggap sebagai ‘un-complete order’ . Jika anda ada masalah mengenai pembayaran, sila hubungi admin di   +6017-7879824 (Azlan) untuk bantuan / maklumat lanjut.
  2. Kami hanya menerima pembayaran melalui “Cash Deposit / Money Transfer ” dari bank-bank tempatan Malaysia sahaja. Kami juga menerima pembayaran menerusi Kad Kredit / Kad Dedit / Online Tranfser melalui kaedah pembayaran ” Payment Gateway – SenangPay” . Kami tidak merima pembayaran melalui Paypal / apa jua pembayaran antarabangsa.
  3. Kami akan memproseskan tempahan anda dalam masa 24Jam (Hari Bekerja) selepas menerima dan mengesahkan tempahan serta pembayaran anda. Jika anda tidak merima apa-apa notifikasi dari kami , sila hubungi admin di 017-7879824 (Azlan) untuk semakan u0026amp; tindakan selanjutnya .
  4. Penghantaran tempahan akan di buat setiap hari bekerja Ahad ~ Khamis. Tiada penghantaran pada hari Jumaat / Sabtu / Cuti Umum . Tempahan lengkap ( dengan pembayaran) yang di terima sebelum Jam 2 Petang (hari bekerja) akan di hantar pada hari yang sama . Manakala untuk tempahan semasa cuti umum / Jumaat / Sabtu akan di hantar pada hari bekerja yang seterus nya.
  5. Shipment tracking number / info akan di hantar terus ke email / Whatsapp / SMS anda sebagai rujukan anda.
  6. Kami tidak membuat penghantaran power bank ke kawasan Sarawak, Sabah atau W.P .Labuan atas faktor keselamatan. (Baca – Notis Arahan Larangan Pos Bateri Lithium Oleh Pos Malaysia )
  7. Harga mungkin berubah tertakluk kepada harga dari kilang dan nilai matawang Malaysia semasa kami membuat semakan harga dari masa ke semasa . Sebarang perubahan harga tidak akan di beritahu dan setiap harga yang tertera di bahagian” shop” kami adalah harga terbaharu.
  8. Kami 100% akan memastikan setiap packaging sebelum di hantar ke courier adalah dalam keadaan terbaik, Kami tidak akan bertanggungjawab jika anda menerima pakej yang rosak, koyak, renyuk, hilang atau pecah dari pihak courier . Jika terjadi kes seperti ini, jangan terima barang tersebut dan terus buat laporan kepada courier anda untuk tindakkan selanjutnya.
  9. Kami tidak bertanggungjawab atas sebarang kelewatan serahan dari courier setelah barang di dalam proses penghantaran. Sila check status penghantaran melalui website rasmi courier anda.

Sebarang pertanyaan / maklumat lanjut, sila hubungi admin melalui email : azlan@sifupowerbank.com atau SMS/Whatsapp : +6017-7879824.

Scroll to Top