fbpx
Power Bank 10000mAh Pineng PN-951 Review 1

Power Bank 10000mAh Pineng PN-951 Review

Power bank sememang nya menjadi salah satu keperluan asas untuk semua pengguna smartphone. Ia ibarat penyambung “nyawa” untuk setiap smartphone yang wujud di dunia ini. Namun, ada satu masalah yang sering menghantui pemilik power bank iaitu powerbank sedia ada BERAT & BESAR. Lagi besar kapasiti power bank tersebut,lagi berat lah…

Power bank 20000mah Terbaik di Malaysia 2015 13

Power bank 20000mah Terbaik di Malaysia 2015

Power bank 20000mah sememang nya menjadi pilihan utama kepada mereka yang kerap mengecas bateri phone mereka dalam 1 hari.. Lagi-lagi jika anda adalah orang yang sentiasa sibuk dengan travel, outstation, heavy internet user, para usahawan online yang memang kene selalu pastikan phone mereka tetap “HIDUP” dalam masa 24jam . Untuk…

Pineng Power Bank Teringan & Ternipis 14

Pineng Power Bank Teringan & Ternipis

Anda nak guna Pineng Power Bank yang tengah hot sekarang ? Tetapi tak suka powerbank yang berat, tebal dan panjang sangat ? Mesti susah untuk nak bawa kan.. Bila masukkan dalam handbag, sure bertambah berat..dah lah macam-macam ada kat dalam handbag tu.. Jika nak pegang sekalipun, sampai lenguh tangan nak…

Bagaimana Power Bank Boleh Meletup?? 17

Bagaimana Power Bank Boleh Meletup??

Susah soalan nie.. hehehe..Saya tak sure nak jawab macam mana untuk masalah di atas. Pada pandangan saya, untuk sesebuah produk elektronik yang system nya 100% bergantung sepenuhnya kepada bateri (seperti bateri,charger, handphone @ powerbank), maka ketahanan dan kualiti bateri tersebut tersangat-sangatlah penting untuk menjamin kelancaran dan keselamatan gadget tersebut ….

Powerbank Pineng Tiruan Berpasir & Meletup 19

Powerbank Pineng Tiruan Berpasir & Meletup

Wooowwww…Ini topik yang saya rase paling banyak di perbualkan dan membuatkan korang yang tengah usha2 powerbank nie rase sangsi nak beli powerbank terutama nya brand Pineng yang tengah HOT sekarang nie.. Memang tak dapat di nafikan, bila barang baik, pasti akan ada pihak yang sanggup copy dan jual dengan harga…

Shopping cart

0

No products in the cart.