fbpx
Aukey 30000mAh Power Bank Review Malaysia 1

Aukey 30000mAh Power Bank Review Malaysia

AUKEY 30000mAh Power Bank antara power bank 30000mAh yang terbaik setakat ini .Seperti yang kami selalu pesan kepada semua customer kami yang, tiada lagi power bank yang betul-betul benar kapasiti bateri lebih besar dari 30000mAh. Sedangkan 30000mAh pun tidak banyak pengeluar power bank yang mempunyai model sebesar ini.   Jika…

Pineng Power Bank Teringan & Ternipis 5

Pineng Power Bank Teringan & Ternipis

Anda nak guna Pineng Power Bank yang tengah hot sekarang ? Tetapi tak suka powerbank yang berat, tebal dan panjang sangat ? Mesti susah untuk nak bawa kan.. Bila masukkan dalam handbag, sure bertambah berat..dah lah macam-macam ada kat dalam handbag tu.. Jika nak pegang sekalipun, sampai lenguh tangan nak…

Bagaimana Power Bank Boleh Meletup?? 8

Bagaimana Power Bank Boleh Meletup??

Susah soalan nie.. hehehe..Saya tak sure nak jawab macam mana untuk masalah di atas. Pada pandangan saya, untuk sesebuah produk elektronik yang system nya 100% bergantung sepenuhnya kepada bateri (seperti bateri,charger, handphone @ powerbank), maka ketahanan dan kualiti bateri tersebut tersangat-sangatlah penting untuk menjamin kelancaran dan keselamatan gadget tersebut ….

Review : Power bank Pineng PN963 10000mAh 10

Review : Power bank Pineng PN963 10000mAh

Teknologi bergerak dan update dengan sangat pantas. Semua pengeluar gadget berlumba-lumba untuk menghasilkan produk terbaru mereka untuk terus menawan hati pelanggan-pelanggan supaya mereka tidak lah menghidangkan produk yang sudah basi :-). Antara perubahan yang biasa di lakukan ada lah ubah packaging / ubah design power bank / tambah kapasiti bateri /…

Powerbank Nipis , Ringan & Kecil Terbaik 2015 11

Powerbank Nipis , Ringan & Kecil Terbaik 2015

Antara fungsi utama powerbank adalah supaya kita boleh bawa powerbank dan cas phone di mana-mana sekali pun. Ia sangat mudah sebenarnya. Tetapi, bila anda dah terbeli powerbank yang BERAT dan BESAR, jadi dah susah pulak anda nak bawak / usung powerbank tu ke mana-mana sahaja kan. Jika anda orang yang…

Shopping cart

0

No products in the cart.