Pineng PN-951 10000mAh Lithium Polymer Power Bank

 

RM65.00

Power Bank Pineng 10000mAh (Model no. PN951)

NEW MODEL PINENG 10000mAH – SHAKE & START

100% Original Pineng . 1 YEAR WARRANTY (1 to 1 Exchange Guarantee)

Tempah sekarang !! Anda layak untuk dapat 3 FREE BONUS ( seperti di bawah ): 

      • 1) FREE Pineng Protective Pouch Bag
      • 2) FREE Support After Sales
      • 3) FREE Ebook Khas Penjagaan Power Bank Cara Pro

 

Clear
Quantity:
Save
SKU: SPBPBPNGPN951. Categories: , .

Description

Pineng PN-951 10000mAh Lithium Polymer Power Bank

Built In Micro USB Cable + FREE Apple Lightning USB Connector + Paling Nipis  

Pineng 10000mah PN951

Jaminan power bank dari kami ini adalah 100% ORIGINAL Pineng,  atau kami refund 100% wang anda jika powerbank ini bukan original Pineng.

Model Pineng PN-951 10000mAh adalah power bank terbaharu untuk tahun 2016 yang membawakan rekaan lebih elegen, lebih canggih dan lebih aksesori untuk memenuhi keperluan mengecas anda. Di kata kan bahawa power bank ini hanya senipis 12mm sahaja,pasti nya model PN-951 ini menjadi pilihan terbaik anda yang tidak suka kan gajet yang berat-berat.

Salah satu ciri paling unik adalah , anda hanya perlu GONCANG sahaja untuk hidup kan power bank sebelum mengecas bateri telefon anda. Jika sebelum ini, semua model Pineng mempunyai butang ON OFF,tetapi model Pineng PN-951 10000mAh ini tiada butang tersebut. Goncang untuk hidupkan dan biarkan ia seketika untuk OFF kan. Mudah saje kan?

Shaking Power Bank Pineng PN951

PN951 Goncang

Sumber Gambar: Pineng.cn

 

Spesifikasi Produk :

      • Model # : PN951
      • Battery capacities: 3.7V/10000mAh 37wh
      • Battery Type : Lithium Polymer Battery
      • Charge standby: >5000hrs
      • Berat Bersih : 228 gram
      • Size: 156 x 77 x 12 mm
      • Input : DC5V 2A
      • Output: Dual USB Output – 5V 2.1A, 5V 2.1A ≥30wh
      • Color: White Pearl & Phantom Black

Kelebihan Model Pineng PN-951

Kelebihan Pineng PN-951 10000mAh  :

1) BATERI LI_POLYMER – Bateri lebih tahan lama, selamat, tahan suhu rendah /tinggi dan sangat berkualiti tinggi. Tiada kebocoran kuasa. Biarkan seminggu tak ON pun, kuasa bateri takkan kurang.

2) NIPIS  – Dengan ketebalan 12mm sahaja..Pasti nya ia power bank paling Nipis dari kalangan power bank Pineng 10000mAh yang lain. Jadi, anda lebih senang nak selit kan dalam beg. Sure tak rasa berat.

3) HIGH SPEED CHARGING PORT – Power bank PN-951 ini di datangkan dengan 2 USB output yang menyokong kadar output sehingga 2.1A untuk setiap port. Jadi, akan anda dapat power bank yang support fast charging.

4) RINGAN –Dengan berat hanya 228 gram, pasti anda suka bawa power bank ni ke mana2..Ringan jer..

5) GONCANG-GONCANG   – Salah satu keunikan power bank Pineng 10000mAh PN951 ini adalah , jika anda nak hidupkan power bank anda, hanya perlu goncang kan jer..Power bank anda akan terus ON dan boleh cas phone dah macam biasa..Mudah kan?

6) BUILT IN USB CABLE – Dah siap ada cable dalam power bank.Cable pendek ..Senang nak cas phone tanpa perlu guna cable yg panjang berjela-jela. Sangat selesa di pegang dan di bawa ke mana saja.

7) FREE APPLE CONNECTOR – Anda pakai iPhone? Jgn bimbang, kerana anda akan di bekalkan USB charging connector iPhone/iPad secara PERCUMA.

8) PALING SELAMAT – Ada fungsi utk menghalang litar pintas, overcharging, temperature protection dan lain2..Anda akan lebih Selamat. Janji dapatkan yang 100% original yer .

Size PN951

Protection for Pineng PN-951

New FRee connector PN951

 

APA JAMINAN KAMI PADA SETIAP TEMPAHAN ANDA ??

1) Kami JAMIN power bank ini adalah 100% ORIGINAL Pineng. Bukan tiruan, gred AAA, AP atau copy paste.

2) Kami melindungi power bank anda dengan WARRANTY SELAMA 1 TAHUN (1 to 1 exchange jika rosak)

3) Kami JAMIN PULANGAN WANG 100% jika tempahan tidak di terima dalam tempoh 9 hari waktu bekerja (di kira selepas pembayaran lengkap di terima & di sah kan)

 

Pakej di Sifupowerbank :-

1x Pineng PN-951 10000mAh Power Bank
1x Micro USB Cable (White)
1x User manual
1x FREE Pineng Pouch Bag

Pakej PN951

Additional information

Weight228 g
Dimensions156 x 77 x 12 mm
Color

,

Brand

Power Capacity