fbpx

Pineng Soket Extension 4 USB Port Hub PN333

↓ 20%

Pineng Soket Extension 4 USB Port Hub PN333

RM49.00 RM39.00

17 items sold

Pineng Soket Extension 4 USB Port Hub Pn333

      • UNIVERSAL PLUG untuk kegunaan semasa travel ke luar negara
      • 4 USB PORT untuk membantu anda mengecas 4 biji telefon serentak dalam satu-satu masa.
      • 1.5 METER panjang tali cable untuk mudahkan anda mencapai soket di kawasan yang jauh dari meja anda
      • INDICATOR LED sebagai indicator On / OFF
      • PENYANGKUT yang lebih mudah di guna kan di mana-mana kawasan rumah/pejabat
      • KECIL & RINGAN untuk mudahkan anda membawa soket ini

 

 ADAKAH ANDA SELALU BEREBUT NAK CAS PHONE? 

Uppp..‪#‎trustedseller‬ ..dah beli charger ni dgn 3 USB cable laju..urusan pantas, brg mmg terbaekk..puas hati aku pakai charger nie..sgt flexible ” ~ Wahidi Nazri, KL

Pineng Soket Extension 4 USB Port Hub Pn333

 Pineng Soket Extension 4 USB Port Hub PN333 Green

Soket eletrik antara perkakasan yang sangat di perlukan di mana jua anda berada sama ada semasa travel, semasa di rumah atau di pejabat. Cuma masalah yang ketara dengan soket / extension biasa adalah anda hanya boleh gunakan 1 charger telefon pada 1 lubang soket 3 pin sahaja. Jadi, bayangkan jika dalam rumah atau  di pejabat ada 6 orang yang bateri telefon dah low, bermakna anda perlu 6 charger dengan 6 plug 3 pin yang berlainan. Jadi,anda perlukan lebih ruang atau soket dinding bukan ?

Apa kata jika anda hanya perlu bawa 1 soket extension untuk anda dan kawan-kawan / adik beradik. Pastinya tiada lagi pergaduhan / keluhan / perebutan charger antara anda dan mereka. Kami recommend anda mengunakan Pineng Soket Extension 4 USB Port Hub Pn333 yang amat mudah, reliable , ringan dan mudah di bawa ke mana-mana sahaja.

Spesifikasi Soket USB Hub PN-333 :

      • Model # : PN-333
      • Nama : UK Extension Soket 4 USB ports
      • Saiz (L*W*H) : 191 x 50 X 37mm
      • Panjang Kabel : 1.5 Meter
      • Input : AC 110 – 220V ~ 50/60Hz
      • Output : 5V 4.2A
      • Warna : Hijau
      • Berat : 192gram

Kelebihan Pineng Soket Extension 4 USB Port Hub Pn333 

      • UNIVERSAL PLUG – Boleh guna pada plug 3 pin dan 2 pin atau bila travel ke luar negara,ia sangat sesuai dengan soket di negara tersebut. Support international & domestik plug 3pin/2pin
      • 4 USB PORT – ada 4 lubang USB.Boleh cas 4 phone sekali gus. Jimat ruang beg anda . 3 port output 1.0A dan 1 port 2.1A. Pada soket 3 pin, boleh letak lagi satu charger biasa. Total boleh cas 5-6 phone serentak dlm satu2 masa
      • 1.5 METER – Wayar panjang 1.5 meter,yang sgt sesuai bila guna di luar atau di ruang yang sempit
      • INDICATOR LED – Ada 1 LED kecil sebagai indicator bahawa plug tersebut sedang berfungsi
      • PENYANGKUT – Ada penyangkut untuk kelihatan lebih kemas dan gantung di mana2 tempat yang selesa di rumah atau gantung di beg semasa travel
      • KECIL & AMAT RINGAN – Soket ini kecil dan kompak sahaja.Jadi, anda mudah utk anda bawa semasa balik kg atau melancong ke mana2. Bayangkan anda bawak soket biasa dlm beg.Besar pulak kan .
      • SUPPORT FAST CHARGING – Soket ini waaupun bersaiz kecil comel, ia mampu mengecas gajet anda dengan lebih pantas. Terdapat 1 USB port untuk arus 2.1A dan ia amat sesuai untuk anda mengecas power bank / smartphone dengen lebih cepat berbanding charger biasa.
      • CAJ PHONE & KEGUNAAN BIASA – Charger USB Hub ini juga bukan lah sekadar untuk mengecas bateri smartphone anda, tetapi ia juga boleh di sambung kan dengan peralatan elektrik yang lain seperti seterika, bottle heater, breast pump , dan lain-lain. Ia mutipurpose.
      • BALIK KAMPUNG / TRAVEL – amat sesuai untuk anda bawa bersama semasa melancong ,balik kampung ataupun travel atas urusan kerja. Lebih jimat ruang bagasi anda.

Pineng Soket Extension 4 USB Port Hub PN333 Front

Soket baru

Pineng PN-333 Hook

Lihat apa yang pelanggan kami katakan selepas mereka menggunakan Pineng Soket Extension 4 USB Port Hub Pn333 ini. Mereka dah cuba dan berpuas hati dengan soket PN333 ini, jadi, anda bila lagi ?? Buat tempahan anda sekarang dan kami jamin soket ini adalah 100% Original Pineng.

 

Weight 192 g
Dimensions 191 × 50 × 37 mm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pineng Soket Extension 4 USB Port Hub PN333”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top