Aukey PA-T15 5-Port Charging USB Hub with Quick Charge 3.0

 

RM169.00 RM139.00

3 items sold

      • Jenama : AUKEY
      • Model # : PA-T15
      • USB Port : 5 USB Output ( 4 USB Max 2.4A & 1 USB Max QC3.0)
      • 100% Original AUKEY
      • Jaminan : 18 Bulan – 1 to 1 Exchange

 

Quantity:
Save
SKU: SPBAUK5HUBPAT15. Categories: , , .

Description

Aukey PA-T15 5-Port Charging USB Hub with Quick Charge 3.0

Hampir semua charger yang ada di pasaran atau pun chargeroriginal smartphone anda hanya boleh cas satu gajet / smartphone sahaja dalam satu-satu masa .

Jadi, ini akan memberi masalah kepada anda apabila anda berada di luar / sedang outstation / kerja luar dan anda ada 2-3 smartphone yang perlu di cas .Jadi, tak kan lah anda nak bawa 2-3 biji charger setiap masa bukan? Bayangkan anda hanya bawa satu charger sahaja , ini bermakna anda terpaksa tunggu smartphone yang pertama habis cas dulu, kemudian baru boleh cas smartphone ke dua pula. Kan buang masa jer macam tu.

Jadi, kenapa anda perlu bersusah payah lagi ….

Kami amat sarankan untuk anda menggunakan Aukey PA-T15 5-Port Charging USB Hub ini untuk membolehkan anda mengecas sehingga 5 unit smartphone /gajet serentak dalam satu-satu masa . Paling best , walaupun anda sedang cas 5 smartphone serentak, setiap output port tersebut akan mengalirkan arus yang sama dan akan mengecas pantas tanpa berkurang sedikit pun .

Antara kelebihan Aukey PA-T15 5-Port Charging USB Hub adalah dari segi :-

  1. Aukey Ai Power Technology – Teknologi ini di bangunkan oleh Aukey sendiri. Dengan teknologi ini, setiap satu USB Ouput port nya akan menjana arus yang sama antara satu sama lain, tanpa kurangkan prestasi pengecasan apabila di cas serentak.
  2. Quick Charge 3.0 – Teknologi pengecasan pantas dari Qualcomm ini mampu mengecas smartphone /gajet anda 3X lebih pantas berbanding charger biasa. Jika anda perlukan satu charger yang terbaik, Aukey PA-T15 adalah pilihan yang paling tepat.

Aukey PA-T15 5-Port Charging USB Hub with Quick Charge 3.0 – Specification :

      • Input : AC 100-240V
      • Output (Ai Power System) : DC5V/ 2.4A Max / Port (USB Port Green #1 – 4)
      • Output (Quick Charge 3.0) : 3.6A-6.5V | 3A , 6.5V-9V 2A | 9V-12V 1.5A
      • Saiz : 94 x 60 x 25mm (L*W*H)

 

APA YANG ADA DALAM PAKEJ AUKEY PA-T15 :

 

Additional information

Weight149 g
Dimensions94 x 60 x 25 mm
Brand

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Aukey PA-T15 5-Port Charging USB Hub with Quick Charge 3.0”

Your email address will not be published. Required fields are marked *