fbpx

Powerbank Nipis , Ringan & Kecil Terbaik 2015

Home » Powerbank Nipis , Ringan & Kecil Terbaik 2015

Antara fungsi utama powerbank adalah supaya kita boleh bawa powerbank dan cas phone di mana-mana sekali pun. Ia sangat mudah sebenarnya.

Tetapi, bila anda dah terbeli powerbank yang BERAT dan BESAR, jadi dah susah pulak anda nak bawak / usung powerbank tu ke mana-mana sahaja kan. Jika anda orang yang sentiasa simpan barang-barang di dalam handbag / beg sandang , pasti anda akan berasa berat dan lenguh sendi2 nak bawa power bank yang berat tu..mungkin sampai satu masa nanti, hati anda akan berbisik :-

Aku ni bawak power bank atau batu-bata ni? Berat sampai lenguh bahu ni…Addooiiiiiiihh

carrying_bricks0-size-800x0

Sumber Gambar :Google Image

Saya tak nak anda jadi seperti pakcik yang di atas ni (Gurau jer.. 🙂 ) . Anda tak perlu jadi macam itu pun..Sebab sekarang sudah ada powerbank yang nipis, ringan dan kecil yang mana sangat menyenangkan anda semasa membawa power bank ke mana-mana saja.

Jadi, suka saya cadangkan anda untuk dapatkan power bank :

Power Bank Pineng PN983s 10000mAh – Powerbank Nipis

72d658a9-057c-472e-9a1a-5548a24c9cbd

Ini adalah powerbank dari brand Pineng (Model no. PN983s). Model ini telah mendapat permintaan yang tinggi daripada kaum wanita khusus nya yang mencari power bank yang lebih nipis, ringan dan kecil.Ini kerana atas 99% feedback yang saya terima dari mereka, mereka ingin kan powerbank yang mudah untuk di bawa/simpan di dalam handbag mereka. Tau-tau lah dalam handbag orang perempuan boleh masuk bermacam-macam barangkan.Takkan nak sumbat dengan barang yang berat-berat lagi.

Powerbank nipis ini berkapasiti 10000mAh yang mana mampu untuk mengecas sebarang model phone dalam 3- 4 kali FULL 100% cas. Jadi anda dah tak perlu risau lagi jika anda berada dalam perjalanan yang jauh, semasa melacong atau semasa shopping. Cara guna powerbank nipis ini sangat mudah, iaitu dengan hanya connectkan Micro USB cable antara power bank dan phone anda.

Berapa berat powerbank PN983s ini? –> 230 Gram sahaja.

berat pn983s (2)

OK. Dah ringan dah tu. Tapi, berapa pulak ketebalan powerbank ini? –> 14.5mm sahaja

nipislah (2)

Jadi, kepada anda yang sangat suka bawa bermacam-macam barang di dalam handbag, saya sangat rekemen kan powerbank ini 200%.. Sangat-sangat berbaloi untuk poket dan nilai/manfaat yang akan anda dapat.

Tiada lagi rungutan powerbank berat lah, powerbank susah nak bawak, powerbank besar sangat dan macam alasan. Tak perlu fikir lagi untuk dapatkan dimana dan dengan siapa, hanya tekan button di bawah jika anda berminat dengan powerbank ini :-

buy-now-credit-card-icons-button

Powerbank ini support hampir 99% model phone yang ada di atas muka bumi ini. Jadi, anda tak perlu risau apa model phone yang anda gunakan sekarang,power bank ini masih boleh support cas phone anda. Jika anda pakai Lenovo, Xiaomi, HTC, Asus atau Apple Iphone, sure tak jadi masalah.Connect dengan USB cable, then ia akan start cas phone anda.

Salah satu kelebihan utama model ini berbanding model powerbank yang lain adalah powerbank ini menggunakan bateri dari jenis Li-Polimer. Dengan bateri Li-Polymer :

      • 1) Bateri Li-Polymer lebih nipis dan ini membuatkan keseluruhan powerbank anda lebih NIPIS, RINGAN dan KECIL
      • 2) Keselamatan di jamin – Bateri Li-Polymer tak mudah meletup
      • 3) Bateri terbaik berbanding Li-ion – Save power

fad04193-6c02-43d1-9316-65d60afc0fac

Lagi sekali saya dengan 200% cadangkan anda untuk dapatkan powerbank nipis ,ringan & kecil ini dengen segera.

Jika anda ada sebarang pertanyaan dan request borong, sila Call / Whatsapp ke 017-7879824 (Azlan)

Anda masih tak percaya? 

red-arrows

1 thought on “Powerbank Nipis , Ringan & Kecil Terbaik 2015”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top