Whatsapp : 017-787 9824
Power Bank USB Type C Pertama Di Dunia 1

Power Bank USB Type C Pertama Di Dunia

power bank usb type c Xtron

XTRONPower bank USB Type C Pertama di Dunia yang Premium dan Pengecasan Pantas.

Kebanyakkan model power bank sekarang menggunakan port dari jenis USB-A (2.0) untuk output dan Micro USB port untuk Input. So, dalam anggaran, kemungkinan dalam 97% gajet masih menggunakan USB 2.0 sebagai output dan input mereka. Namun, dengan kepesatan teknologi , sudah ada beberapa pengeluar smartphone mula mengeluarkan model telefon bimbit atau tablet yang menggunakan USB jenis USB-C (atau di panggil Type-C) . Antara gajet yang telah mula menggunakan USB Type-C ini adalah :

      • 1) Telefon Bimbit One Plus 2 , Xiaomi Mi4C, Meizu Pro 5, Nexus 6P, Lumia 950 / 95XL.
      • 2) Tablet Nokia N1 .
      • 3) LaptopNew Macbook , Chromebook Pixel

XTRON Power Bank USB Type C ini di jana dengan Smart Control ICs dan charging/discharging chips dari Texas Instruments (TI) , iaitu konsep yang sama di guna pada Apple New Macbook 2015 yang akan memberikan kuasa yang lebih stabil dan sesuai dengan mana-mana gajet anda.

Into Deep Xtron USB-C Power Bank

Power Bank USB Type C ini di datangkan dengan kapasiti bateri sehingga 13400mAh yang bateri nya adalah dari jenis Li-Ion yang di hasilkan dari Panasonic.Mengikut laman rasmi Xtron, dengan kapasiti 13400mAh ini mampu untuk mengecas selama 8 Jam untuk Macbook, 6 kali cas penuh iPhone 6s, 3 kali cas penuh Nexus 6P dan 2 kali cas penuh untuk iPad Mini 4. Jadi,dengan kapasiti 13400mah ini menjadikan power bank ini sangat sesuai untuk anda yang kerap keluar untuk kerja luar, sentiasa sibuk dengan urusan , atau anda yang selalu melakukan aktiviti outdoor.

kompak power bank usb type c

Cas dengan power bank USB-C Xtron

power bank usb type c dual usb output 2.0

Power bank USB Type C XTRON ini juga menyokong pengecasan pantas yang akan menjimatkan masa anda untuk mengecas. Power bank ini di lengkapi dengan lampu LED yang akan menjadi penanda untuk baki kapasiti bateri yang masih tinggal yang boleh di gunakan.

Untuk lebih info atau pembelian , sila lawati : www.maximas.mobi

 

Leave a Reply

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping