fbpx

Power Bank Pineng 5000mAh PN952

Sale!

Power Bank Pineng 5000mAh PN952

RM55.00 RM40.00

6 items sold

Power Bank Pineng 5000mAh (Model no. PN952)

NEW MODEL PINENG 5000mAH – SHAKE & START

100% Original Pineng . 1 YEAR WARRANTY (1 to 1 Exchange Guarantee)

Tempah sekarang !! Anda layak untuk dapat 3 FREE BONUS ( seperti di bawah ): 

      • 1) FREE Pineng Protective Pouch Bag
      • 2) FREE Support After Sales
      • 3) FREE Ebook Khas Penjagaan Power Bank Cara Pro

Original

Di Jamin 100% Original

Jaminan selama 1 Tahun untuk Pineng, dan 18 Bulan untuk AUKEY dan Tronsmart.

Fast Shipping

All orders are shipped in 1-3 business days.

Secure Checkout

SSL Enabled Secure Checkout

Jaminan Pulangan Wang

Jika terbukti power bank kami tidak original, kami akan pulangkan semula wang anda.

Clear
nor azmi from shah alam bought this item recently.

Power bank Pineng 5000mAh PN952

Built In USB Cable + FREE Apple Lightning USB Connector + Paling Nipis  

power-bank-pineng-5000mah-pn952

 

Jaminan power bank dari kami ini adalah 100% ORIGINAL Pineng,  atau kami refund 100% wang anda jika powerbank ini bukan original Pineng.

Model Pineng 5000mAh PN952 adalah power bank 5000mAh yang sangat sesuai untuk anda yang bukan dari golongan heavy user. Jika anda hanya mengecas telefon bimbit anda 1X sehari , power bank 5000mAh ini sangat sesuai kerana dengan kapasiti 5000mAh ini mampu mengecas bateri phone sehingga 2X full charge.

Untuk anda yang mencari-cari power bank ringan, mudah untuk di masukkan dalam hand bag, maka, model Pineng 5000mAh PN952 ini adalah penyelesaian kepada masalah anda.

Salah satu ciri paling unik adalah , anda hanya perlu GONCANG sahaja untuk hidup kan power bank sebelum mengecas bateri telefon anda. Jika sebelum ini, semua model Pineng mempunyai butang ON OFF,tetapi model pineng 5000mah PN952 ini tiada butang tersebut. Goncang untuk hidupkan dan biarkan ia seketika untuk OFF kan. Mudah saje kan?

pineng-5000mah-pn952

pn-952-pineng-power-bank

 

 

Sumber Gambar: Pineng.cn

 

Spesifikasi Produk :

      • Model # : PN952
      • Battery capacities: 3.7V/5000mAh 18.5wh
      • Battery Type : Lithium Polymer Battery
      • Charge standby: >5000hrs
      • Berat Bersih : 118 gram
      • Size: 127 x 68 x 9 mm
      • Input : DC5V 2A
      • Output: Dual USB Output – 5V 2.1A, 5V 2.1A
      • Color: White Pearl & Phantom Black

Kelebihan Model Pineng PN-951

Kelebihan Power Bank 5000mah Model PN952 :

1) BATERI LI_POLYMER – Bateri lebih tahan lama, selamat, tahan suhu rendah /tinggi dan sangat berkualiti tinggi. Tiada kebocoran kuasa. Biarkan seminggu tak ON pun, kuasa bateri takkan kurang.

2) NIPIS  – Dengan ketebalan 9mm sahaja..Pasti nya ia power bank paling Nipis dari kalangan power bank Pineng 5000mAh yang lain. Jadi, anda lebih senang nak selit kan dalam beg. Sure tak rasa berat.

3) HIGH SPEED CHARGING PORT – Power bank PN-952 ini di datangkan dengan 2 USB output yang menyokong kadar output sehingga 2.1A untuk setiap port. Jadi, akan anda dapat power bank yang support fast charging.

4) RINGAN –Dengan berat hanya 118 gram, pasti anda suka bawa power bank ni ke mana2..Ringan jer..

5) GONCANG-GONCANG   – Salah satu keunikan power bank Pineng 5000mAh PN952 ini adalah , jika anda nak hidupkan power bank anda, hanya perlu goncang kan jer..Power bank anda akan terus ON dan boleh cas phone dah macam biasa..Mudah kan?

6) BUILT IN USB CABLE – Dah siap ada cable dalam power bank.Cable pendek ..Senang nak cas phone tanpa perlu guna cable yg panjang berjela-jela. Sangat selesa di pegang dan di bawa ke mana saja.

7) FREE APPLE CONNECTOR – Anda pakai iPhone? Jgn bimbang, kerana anda akan di bekalkan USB charging connector iPhone/iPad secara PERCUMA.

8) PALING SELAMAT – Ada fungsi utk menghalang litar pintas, overcharging, temperature protection dan lain2..Anda akan lebih Selamat. Janji dapatkan yang 100% original yer .

pn-952-sifupowerbank

 

Protection for Pineng PN-951

New FRee connector PN951

 

APA JAMINAN KAMI PADA SETIAP TEMPAHAN ANDA ??

1) Kami JAMIN power bank ini adalah 100% ORIGINAL Pineng. Bukan tiruan, gred AAA, AP atau copy paste.

2) Kami melindungi power bank anda dengan WARRANTY SELAMA 1 TAHUN (1 to 1 exchange jika rosak)

3) Kami JAMIN PULANGAN WANG 100% jika tempahan tidak di terima dalam tempoh 9 hari waktu bekerja (di kira selepas pembayaran lengkap di terima & di sah kan)

 

Pakej di Sifupowerbank :-

1x Power bank 5000mAh PN952
1x Micro USB Cable (White)
1x User manual
1x FREE Pineng Pouch Bag

package-5000mah-pn952

 

Weight118 g
Dimensions127 × 68 × 9 mm
Color

,

Scroll to Top