Whatsapp : 017-787 9824
Power Bank Kalis Air Dengan Bluetooth Speaker Terbina 1

Power Bank Kalis Air Dengan Bluetooth Speaker Terbina

powerbank outside

Ecopebble Powerbank adalah produk di bawah Grace Digital yang berpusat di San Diego, CA, USA . Power bank ini membawakan fungsi yang masih belum ada lagi di pasaran negara kita Malaysia. Power bank ini mempunyai fungsi utama sebagai power bank berkapasiti 10,400mAh yang cukup untuk mengecas iPhone 6S anda dalam 4 kali cas penuh. Lihat dari segi bentuk gajet ini, ia nya sangat sesuai jika anda adalah orang yang aktif dalam aktiviti lasak & outdoor (Camping, Hiking, Cycling,dan lain-lain).

waterproof

Antara kelebihan lain Ecopebble Power Bank ini adalah :

  • 1) SMARTPHONES POWERBANK – Dengan kapasiti setinggi 10,400mAh, power bank ini mampu untuk mengecas phone anda antara 3-4 kali Full 100%** (bergantung kepada model & jenis bateri smartphone)
  • 2) IP67 CERTIFIED WATERPROOF – Kalis air yang sangat sesuai untuk aktiviti outdoor anda atau tak perlu risau apabila mengecas dalam hujan .
  • 3) MUSIC & PHONE CONTROL BUTTON – Mudahkan anda untuk mengawal lagu dan telefon bimbit anda.
  • 4) HANDS FREE MIC TO RECEIVE CALL – Bukan hanya berfungsi sebagai power bank, tetapi gadget ini mampu menerima dan menjawab panggilan dari telefon bimbit anda.
  • 5) SUPER BRIGHT LED FLASHLIGHT (200 Lumens) – Kencerahan LED yang mampu menyinari kegelapan malam anda.
  • 6) CAS & MAINKAN MUSIK SERENTAK – Anda kini boleh mengecas power bank sambil memainkan lagu kesukaan anda serentak.
  • 7) BATERI TAHAN 50 JAM – Bateri tahan lama untuk mainkan lagu kegemaran anda sehingga 50 Jam. Tak perlu risau lagi bila anda tengah feel layan lagu atau movie dari phone anda.
  • 8) BLUETOOTH SPEAKER – Selain mampu mengecas telefon bimbit anda, gajet ini mampu menjadi speaker yang di sambung melalui Bluetooth telefon bimbit anda. Speaker yang kuat sehingga 5W.
  • 9) DUAL USB OUTPUT – Mempunyai 2 USB Output port iaitu port 1.0A dan 2.1A.
  • 10) TAHAN GEGARAN – Tak mudah rosak jika berlaku gegaran atau hentakan yang tidak serius . Sesuai untuk aktiviti outdoor seperti hiking, camping atau cycling.

outdoor power bank

Untuk anda yang memang kaki outdoor , memang power bank ini adalah peneman di sisi anda. Tak perlu takut lagi dengan air laut atau hujan,tak perlu risau barang elektronik rosak sebab gegaran atau tak perlu berasa sunyi apabila sedang berehat selepas aktiviti anda kerana power bank ini mampu memainkan lagu-lagu kegemaran anda.

– Feel Relax & Chill –

Jika anda berminat untuk mendapatkan power bank Ecopebble ini, sila klik link di bawah :

Leave a Reply

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping