Whatsapp : 017-787 9824
Power Bank ASUS Malaysia - Zenpower 10000mAh 1

Power Bank ASUS Malaysia – Zenpower 10000mAh

ASUS adalah jenama yang tidak asing di Malaysia dengan penawaran peranti antara yang terbaik di pasaran Malaysia. Kami juga pengguna laptop ASUS dalam urusan kerja seharian kami. Sehingga hari ini, kami amat berpuas hati dengan kestabilan, customer support dan ketahanan produk mereka.

ASUS juga terkenal dengan siri telefon pintar mereka di bawah jenama ZenFone yang menawarkan pelbagai spesifikasi terkini .Namun, ia tidak dapat lari dari masalah bateri kerap habis apabila pengguna melayari internet, bermain online games dan sebagai nya. Maka,pihak ASUS telah menghasilkan ZenPower – Powerbank berkapasiti 10050mAH untuk menyelesaikan masalah bateri cepat ‘kong’ pengguna mereka.

power-bank-asus-malaysia-zenpower-10000mah

Menurut ASUS, siri power bank Asus Zenpower 10050mAh ini adalah power bank pertama yang bersaiz kad kredit di dunia yang pasti nya akan memudahkan anda membawa power bank ini ke mana-mana sahaja tanpa membebankan. Dengan berat hanya 215 gram, pasti nya ia adalah pilihan paling tepat untuk anda. Menawarkan 5 warna memikat hati (Biru , Silver, Hitam, Gold dan Pink), ia juga di baluti dengan aluminum pada kerangka luar yang memberikan kemasan yang eksklusif & lebih premium.

power-bank-asus-kad-kredit

power-bank-asus-black-10050mah

Dari segi spesifikasi , power bank Asus ini memang menawarkan tahap keselamatan yang baik. Dengan 11 jenis tahap keselamatan, pasti nya anda tidak perlu risau lagi akan kes-kes meletup yang berlaku sebelum ini. Janji anda beli produk yang original yer.. 🙂

[su_list icon=”icon: play” icon_color=”#6835ec”]

   • Battery Type : Lithium Ion – Rechargeable cell
   • Input Power : DC 5.0V 2A
   • Output Power : DC 5.1V 2.4A
   • Power Capacity: 3.6V/10050mAh
   • Charging Time : 6hrs with 5V/2A standard charger & cable
   • Dimensions : 90.5 x 59 x 22 mm
   • Weight : 215 g
   • Safety : 1) Temperature Protection 2) Short Circuit Protection 3)Reset Protection 4) Input Over Voltage Protection 5) Output Over Voltage Protection 6) Input reverse direction protection 7) over charge/over discharge protection 8) Output Over Current Protection 9) Cell PTC Protection 10) .adapter protection 11) Jeita Protection

[/su_list]

Berapa kali anda boleh mengecas bateri telefon pintar anda dengan power bank Asus Zenpower 10050mAh ini ?

zenpower_10050mah_malaysia_power_bank

Jadi, melihat kepada ciri-ciri power bank Asus ini, kami amat recommend anda mendapatkan power bank ini dengan “sahabat” kepada telefon pintar anda. Di saat zaman media sosial dan info di hujung hari sekarang, kami amat pasti yang 89% pengguna smartphone mengalami masalah kehabisan kuasa bateri .

Untuk info lebih lanjut, sila rujuka Asus Malaysia di : https://www.asus.com/my/Phone-Accessory/ASUS_ZenPower/overview/

Leave a Reply

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping