Whatsapp : 017-787 9824
Omnicharge Power Bank dengan DC/AC Power Outlet 1

Omnicharge Power Bank dengan DC/AC Power Outlet

Kebanyakkan fungsi power bank di pasaran sekarang hanya terhad untuk mengecas smartphone sahaja. Tidak ada lagi satu power bank yang menawarkan fungsi mengecas laptop,fast charging ataupun wireless charging dalam satu set power bank yang sama kerana majoriti pengguna hanya perlukan fungsi mengecas bateri telefon bimbit anda sahaja tanpa perlukan fungsi yang lain.

Jika ada pun power bank yang multipurpose tersebut, harga nya pasti mahal melangit. ūüôā . The more you get, the more you need to pay.

OmniCharge-power-10-20

Good Charging

Omnicharge Power Bank dengan DC/AC Power Outlet

Jika anda perlukan power bank yang mampu mengecas telefon bimbit .cas bateri laptop, wireless charging dan menyokong teknologi Fast Charging, maka Omnicharge Power Bank ini adalah sebuah power bank wajib anda miliki. Ia menggabungkan ciri-ciri tersebut dalam sebuah power bank yang sama.Pasti nya ini akan lebih menjimatkan masa dan wang anda kerana anda hanya perlu bawa satu power bank sahaja ke mana-mana tanpa perlu fikir untuk membawa soket charger yang lain.

Yang menarik nya power bank ini adalah ia di datangkan dengan AC/DC Power Outlet, di mana anda boleh meyambungkan terus soket /adapter anda ke power bank ini.Ini amat menarik dan sangat unik. Anda tak perlu bergantung kepada USB Cable untuk mengecas gadget anda lagi.

OMNICHARGE_pb

 

power-anything3

 

Omnicharge Power Bank ini di datangkan dengan kapasiti 13600mAh & 20400mAh. Jika ada seorang pengguna telefon bimbit yang sibuk dan kerap mengecas telefon / laptop anda dalam sehari, power bank dengan kapasiti 20400mAh adalah pilihan terbaik anda. Model ini juga mempunyai LCD digital display yang memberikan maklumat lengkap seperti charging status, output status dan lain-lain lagi.

Anda tidak perlu risau akan keselamatan anda kerana power bank ini di datangkan dengan teknologi keselamatan yang tinggi seperti temperature protection, short circuit protection, automatic power off, overcharge protection dan lain-lain lagi.

Mesti anda nak lihat bagaimana power bank ini amat membantu anda dalam kehidupan seharian kan?

Omnicharge_Fan-compressor

Jadi, ini lah power bank yang anda nanti-nantikan . Beli satu power bank untuk kegunaan yang meluas dan pasti nya pelaburan anda amat berbaloi-baloi. Ini adalah power bank yang sangat unik dan menepati kehendak pengguna.

Jika anda berminat untuk dapatkan set¬†Omnicharge Power Bank ini, boleh dapatkan maklumat lanjut dan buat pembelian anda di : –¬†Indeigogo.com / Omnicharge-Power-Bank

Leave a Reply

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping