Whatsapp : 017-787 9824
Kenapa Power Bank Pineng Menjadi Pilihan Ramai? 1

Kenapa Power Bank Pineng Menjadi Pilihan Ramai?

Kenapa Power Bank Pineng menjadi pilihan ramai rakyat Malaysia ?

power bank pineng 10000mah

trending pineng

Umum telah mengetahui bahawa Power bank Pineng adalah powerbank terbaik dan menjadi pilihan ramai pengguna smartphone di Malaysia. Tak kira lah pengguna Samsung, Sony, Lenovo , Oppo dan sebagainya.

** Artikel Pilihan (klik link ini) : 10 Top Brand Powerbank

Kenapa pilih powerbank Pineng berbanding brand yang lain??

#1 – Kualiti Terbaik dan Lebih Tahan Lama

– Saya salah seorang pengguna powerbank Pineng sejak brand ini mula di perkenalkan sekitar tahun awal tahun 2013. Sebelum itu, saya banyak menggunakan brand2 powerbank yang ada di pasaran, tapi tak sampai sebulan dah rosak. Namun dengan power bank Pineng ini, ia lebih tahan lama dan lebih lasak. Tak rugi dapatkan brand ini.

#2 – 100% Real Kapasiti

– Anda akan dapat 100% kapasiti sebenar dengan powerbank Pineng. Saya jamin anda boleh recharge smartphone anda lebih dari 3 kali (*bergantung pada model phone) walaupun anda menggunakan model yang berkapasiti 10000mAh. Lebih puas hati berbanding powerbank yang berkapasiti 30000mAh / 40000mAh (betul ke ada kapasiti tinggi macam ini ??Jangan tertipu )

#3 – Design Terbaik dan Cantik

– Pineng hadir dengan design yang cun dan lebih menarik. Di saluti dengan aluminum body, high quality plastic, ada digital display LCD, pelbagai warna yang mengancam dan lebih nampak premium berbanding brand lain. Rugi tak guna brand ini 🙂

Saya jamin yang anda tidak akan rasa rugi laburkan duit anda untuk dapatkan brand Pineng ini. 100% puas hati. Telah ramai yang rekomen untuk menggunakan brand ini.

Apa kata pelanggan kami yang telah menggunakan Powerbank Pineng ini ??

Klik di sini –> Feedback Pelanggan Pineng

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping