Whatsapp : 017-787 9824
iBackPack Beg Paling Lengkap Untuk Mengembara 1

iBackPack Beg Paling Lengkap Untuk Mengembara

Sebut sahaja beg sama ada beg sandang mahupun beg silang, atau apa jua beg, pasti nya yang pertama terlintas adalah ” beg untuk menyimpan segala jenis barang seperti pakaian , peralatan kerja, ataupun gajet-gajet anda.

Tetapi, apa kata anda jika anda ada sebuah beg paling lengkap di dunia di mana, di dalam sebuah beg sahaja, anda akan mempunyai pelbagai jenis peralatan dan gajet. Anda ada powerbank untuk mengecas telefon bimbit / laptop , ada 3G/4G MiFi untuk sambungan internet atau siap dengan USB cable. Menarik kan ? Ia suatu idea yang sangat bernas di mana dan dapat menylesaikan perlbagai masalah traveller, pengembara, backpakers atau semasa anda bercuti.

Beg paling lengkap

iBackPack Beg Paling Lengkap & Pintar yang akan menyelesaikan setiap masalah anda.

iBackPack ini di lengkapi dengan 11 ciri-ciri unik (seperti di bawah) yang anda tidak akan boleh jumpa pada beg-beg di rumah anda . Material yang di perbuat dari Nylon yang amat berkualiti tinggi dan membuatkan beg ini kalis air. Beg ini juga mempunyai sistem keselamatan “TSA Lock” bagi mengelakkan pihak yang berhati busuk mencuri / menyeluk beg anda ketika anda tidak sedar.

backpack-features

Apa Yang Ada Bersama-sama Dengan iBackPack ini ?

Ada 17 item yang akan anda dapat bersama-sama dengan beg ini & ia berbeza pada setiap pakej yang di tawarkan – Pakej Power, Pakej Wi-Fi & Pakej Sales Pro .Namun,untuk pakej Pro, anda akan dapat :-

iback apck

Semua keperluan gajet anda ada di dalam pakej pro. Ini amat membantu anda jika anda berada di luar negara semasa melancong / urusan kerja kerana anda sudah mempunyai satu beg yang mengandungi pelbagai gajet untuk urusan harian di sana.Anda tak perlu lagi tercari-cari gajet ini atau mungkin harga nya lebih mahal jika di beli secara berasingan. 

iBackPack ini juga mempunyai ciri-ciri keselamatan yang tinggi seperti Anti Theft Security System & Card / Pasport Protection. Jika beg anda di curi, anda hanya perlu tekan butang ALARM di apps smartphone anda dan siren (melalui bluetooth speaker di dalam beg) akan berbunyi serta GPS beg anda akan di aktifkan untuk menjejak lokasi beg anda di bawa lari. 

Jadi, ia nya amat sesuai dengan moto jenama beg ini iaitu “Next Generation Backpack” – berkualiti tinggi , selamat, multipurpose beg. 

Untuk lebih info , sila layari :-  https://ibackpack.co/

Leave a Reply

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping