dropship pb

JANA PENDAPATAN SAMPINGAN ANDA SEBAGAI DROPSHIP AGENT SIFUPOWERBANK

( Keuntungan Bersih Jualan Antara RM5 -RM20/ Unit )

 

Apakah itu Dropshipping ?

Dropshipping adalah satu rantaian jualan di antara syarikat yang menjual sesuatu produk, penjual dan pembeli. Pihak syarikat atau pembekal bertanggungjawab untuk menyediakan platform, stock yang mencukupi dan menguruskan penghantaran kepada pelanggan, manakala bagi pihak penjual pula , mereka hanya perlu hebahkan tentang produk syarikat yang mereka wakili dan seterusnya akan di beri komisyen bergantung kepada bilangan /model produk.

Sebagai penjual, anda akan mendapat keuntungan dengan :

Harga Jual (Anda Tentukan Sendiri)  –  Harga Agent Kami = RM Untung Bersih $$$

Untuk memudahkan pemahaman anda mengenai program ini , di bawah adalah gambarajah bagaimana sesuatu program dropshipping itu akan berlaku: 

dropshipping power bank

Sumber : Google Image

Anda sebagai dropship agent kami hanya perlu FOKUS pada Marketing, Sales & Close Sales sahaja dan menjual produk kami melalui akaun Facebook, Instagram, Blog dan Offline (promote kepada rakan-rakan terdekat anda) . Setelah itu,pihak Sifupowerbank akan menguruskan packaging & penghantaran kepada pelanggan anda. Semudah itu sahaja . Tak perlu simpan apa2 stock di tangan anda. 

Kenapa Perlu Join Dropshipping Program Ni ?

Di saat zaman yang semakin mencabar ini, pendapatan melalui gaji bulanan sahaja adalah tidak mencukupi dan ia akan meletakkan kita di dalam situasi “Rat Race” di mana , anda perlu keluar setiap pagi untuk ke tempat kerja, dan pulang semula ke rumah mungkin sampai lewat malam untuk menyiapkan tugasan yang di berikan.Setelah gaji masuk pada hujung bulan pula, tak sampai seminggu, gaji dah hampir habis selepas tolak hutang dan perbelanjaan harian. Jadi, proses ini akan berterusan setiap bulan dan mungkin sampai bila-bila. Pasti anda tertekan setiap bulan kan ? 

Nak buat business online pula perlukan modal, masa & stock , tapi dengan situasi anda di atas, mana mungkin untuk setup semua itu dalam waktu bekerja bukan ? Pasti anda akan ada masalah seperti ini di dalam fikiran anda :

” Mana ada modal nak start business nie..Duit makan pun cukup-cukup jer nie “

” Time kerja macam mana nak fokus untuk monitor performance iklan “

” Tak sempat nak packing barang dan mana ada masa untuk pergi ke pejabat pos “

Jadi, kini anda tak perlu risau akan masalah -masalah di atas, sebab pihak sifupowerbank.com akan membantu anda untuk menjana pendapatan sampingan secara bulanan dengan cara yang paling MUDAH dan ZERO KOS .

Apa Yang Best dengan Dropshipping Program Ni 2

 

KENAPA ANDA PERLU PILIH KAMI SEBAGAI COMPANY DROPSHIPPER ANDA?
      • 1) Syarikat 100% Bumiputera yang berdaftar di bawah SSM ( under company # : Supreme Deal Resources [ JM0709670-U ]
      • 2) Kami telah beroperasi secara Online dan bergerak aktif menjual khusus nya power bank sejak tahun 2012 .Kami sangat komited dengan hasil kerja kami
      • 3) Matlamat Utama syarikat kami adalah untuk memberikan service terbaik untuk pelanggan-pelanggan kami tanpa mengira latar belakang. Kami juga ingin membantu lebih ramai orang untuk menambahbaik kualiti kehidupan mereka dengan berniaga secara online tanpa modal
      • 4) Support Group khas untuk semua dropship agent. Kami akan bantu anda dari segi menyedia kan gambar, copywriting, dan flow untuk marketing anda. Tools dan training juga akan di sedia kan. Semua info akan di sediakan di dalam Facebook Group dan Whatsapp Group.
      • 5) Penghantaran adalah pada hari yang sama jika pembayaran di buat sebelum jam 12pm pada hari tersebut.
      • 6) Kami hanya menyediakan 100% Original Power Bank untuk menjamin pelanggan anda akan mendapat power bank yang berkualiti tinggi dan tahan lama.
      • 7) Reward kepada ajen yang buat sales tertinggi dalam satu tempoh yang pihak sifupowerbank tetapkan. Jenis reward bergantung kepada budi bicara pihak sifupowerbank sama ada dalam bentuk wang tunai ataupun gajet-gajet terkini.
      • 8) Coming Soon  – FREE T-Shirt untuk setiap ajen di bawah Sifupowerbank.com. Ini bertujuan untuk branding dan memudahkan  prospek di keliling anda untuk menghubungi anda (zero kos marketing).

ADAKAH ANDA SUDAH BERSEDIA UNTUK MENJADI SEBAHAGIAN DARI FAMILY SIFUPOWERBANK ??

Sila follow 3 Step Mudah di bawah untuk pendaftaran anda :

STEP # 1 – Yuran Komitmen sebanyak RM20 di kenakan hanya sekali seumur hidup anda. Selepas mendaftar,anda boleh mulakan promosi di Facebook, Instagram , Twitter, We Chat, blog dan sebagai nya.

Masukkan RM20 ke akaun Maybank 5511 4652 7185 atas nama Supreme Deal Resources.

STEP # 2 – Sila lengkapkan Borang Pendaftaran di bawah (Perhatian : Semua maklumat diri anda akan kami simpan secara rahsia dan tidak akan mendedahkan kepada mana-mana pihak ke-3 untuk tujuan privasi anda )

[contact-form-7 id=”942″ title=”Dropship Agent ver.2″]

STEP # 3 – Anda perlu ada Telegram apps di smartphone anda kerana kami akan update sebarang info produk, stock terkini dan contest melalui group drop-shipper Telegram Sifupowerbank.