fbpx

Di Mana Nak Buang Power Bank ?

Anda nak buang power bank yang sudah rosak ? Tapi di mana dan bagaimana ? Di sini, kami akan share dengan anda, bagaimana untuk anda boleh buang power bank yang dah rosak tu dengan cara dan saluran yang betul. Ingat, anda tidak boleh buang power bank sesuka hati, di mana-mana tempat pembuangan sampah atau campak …

Di Mana Nak Buang Power Bank ? Read More »

Cara Verify Baseus Original Atau Tiruan

Ini cara verify BASEUS original atau tiruan supaya anda tak terbeli aksesori BASEUS yang tiruan di luar sana. Dah semakin ramai beralih arah ke jenama BASEUS sejak kebelakangan ini , kerana model jenama ini memberikan spesifikasi yang tinggi, pada harga yang berpatutan.  Jadi, untuk elakkan anda terbeli set BASEUS yang tiruan, kami amat sarankan anda …

Cara Verify Baseus Original Atau Tiruan Read More »

perbezaan-usb-cable-sifupowerbank

3 Perbezaan USB Cable di Pasaran

Apa perbezaan USB Cable yang banyak di jual di pasaran ? Bagaimana perbezaan USB Cable ini boleh membuatkan kita untung atau rugi ? Di sini, kami akan terangkan apa 3 perbezaan USB Cable yang terdapat di pasaran supaya anda lebih cakna dan tidak terburu-buru membuat keputusan untuk membeli USB Cable anda.  Ingat, salah beli, rugi …

3 Perbezaan USB Cable di Pasaran Read More »

Cara Semak Aksesori AUKEY Original

Bagaimana cara semak aksesori AUKEY original atau tiruan ? Adakah hanya dengan lihat pada harga ? Di sini kami share cara semak aksesori AUKEY original atau tiruan dengan lebih mudah dan meyakinkan. Kerana kebelakangan ini, semua aksesori telefon di jual dengan harga yang sangat murah, sehingga mengundang persoalan, adalah betul original, atau hanya indah khabar …

Cara Semak Aksesori AUKEY Original Read More »

Benar kah power bank pineng 30000mah benar di jual di pasaran?

Adakah Pineng Power Bank 30000mAh Betul Wujud ?

Pineng Power Bank 30000mah sering menjadi pertanyaan wajib kepada kami adakah benar Pineng Power Bank 30000mah ini benar-benar wujud ? Atau ia hanya lah mitos semata-mata ? Ramai yang berminat dengan kapasiti 30000mAh untuk jenama Pineng, kerana dengan kapasiti 30000mAh ini, anda boleh cas banyak kali sehingga 8~9X untuk smartphone yang berkapasiti bateri kecil (bawah …

Adakah Pineng Power Bank 30000mAh Betul Wujud ? Read More »

usb cable micro usb logitech

Pilih USB Cable Yang Betul – Elak Rugi Dengan Langkah Ini

USB cable ibarat penyambung hayat kepada sesebuah smartphone .Ia amat penting, tanpa USB cable, anda tidak mungkin boleh mengecas bateri smartphone ataupun pindahkan data / files dari smartphone ke laptop anda. Kecuali lah anda menggunakan smartphone premium yang di lengkapi dengan wireless charging. Pun begitu, wireless charging masih belum mampu mengecas sepantas guna kan USB …

Pilih USB Cable Yang Betul – Elak Rugi Dengan Langkah Ini Read More »

Scroll to Top