Whatsapp : 017-787 9824

Cara Pantas & Mudah Periksa Original Pineng Power bank

Alhmadulillah. 🙂

Kali ini saya akan membawakan anda, cara paling pantas dan paling mudah untuk memeriksa sama ada powerbank yang anda beli tersebut adalah Orginal Pineng power bank atau pun terbeli yang tiruan.

Jika sebelum ini, saya pernah share cara manual untuk anda periksa power bank anda original atau tidak. Tapi, itu memerlukan anda untuk “key in” secara manual kod security tersebut terus di website Pineng.cn . Anda still boleh menggunakan cara tersebut, tapi ia akan memakan sedikit masa untuk anda key in dan check. Untuk tips yang akan saya share di bawah, anda hanya perlu scan sahaja kod security tersebut, dan dalam masa kurang 10 saat, anda akan dapat result sama ada anda beli original Pineng power bank ataupun tidak.

Ok. Jom lihat cara terbaharu tersebut :-

** Maaf atas audio yang kurang memuaskan.Al maklumlah..suara seksi sangat..hahaha 😛

Untuk menggunakan kaedah mudah lagi pantas ini, saya cadangkan anda untuk install aplikasi “QR Code Reader” yang anda boleh muat turun secara PERCUMA di Google Play Store ataupun di Apps Store anda. So, anda hanya perlu scan sahaja. 

Kenapa saya sangat harapkan anda beli Original Pineng Power Bank sahaja ??

   • 1) Lebih tahan lama dari brand biasa yang ada di pasaran
   • 2) Lebih tahan lasak & tahan suhu tinggi
   • 3) Tidak mudah meletup jika di bandingkan dari powerbank biasa yang tidak tahu sistem elektronik nya
   • 4) Warranty lebih lama dan anda akan berasa lebih yakin
   • 5) Jenama yang di percayai oleh 99% pengguna smartphone di Malaysia

Jadi, seperti yang saya dah selalu pesan kepada anda, sila beli powerbank dari penjual yang di percayai sahaja. Jika nak lebih mudah dan meyakinkan, anda boleh membuat tempahan Original Pineng power bank anda dengan pihak sifupowerbank sahaja. 🙂 .

Cari yang Ori, baru beli yer.

 

Leave a Reply

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping