ORICO MOUPS 100,000mAh Powerbank

Pada saat ini, jika anda mempunyai satu power bank yang berkapasiti 10’000mAh , anda sudah boleh mengecas anggaran 3X bateri smartphone anda.  Manakala jika kapasiti 30’000 mAh, boleh cas dalam 9X bateri anda. Namun, cuba bayangkan jika anda memiliki sebuah 100,000mAh Powerbank . Yes..Benar apa yang anda baca. 100’000mAh. Mungkin boleh sampai 80X cas kan. …

6 Tanda Anda Di Tipu Semasa Pembelian Power Bank

Ada beratus-ratus penjual power bank di Malaysia sekarang baik secara online mahupun offline (kedai / booth). Jadi, pelbagai ragam yang akan anda jumpa ketika berurusan dengan mereka . Dari segi harga pun, dah bermacam-macam harga yang boleh anda dapati.Dapat yang murah , ada yang sangat murah & ada yang melambung tinggi . Jadi, sebagai pengguna, …

Bolehkah Cas Smartphone Biasa Guna Charger 5V 2A ?

Kita sering mendengar / terbaca yang tidak semua charger / power bank sesuai untuk smartphones yang anda guna sekarang . Ada smartphone yang hanya boleh menerima arus setinggi 1.0A sahaja..dan ada juga smartphone terbaharu di pasaran terutama smartphone yang menyokong fungsi USB Type C , ia boleh menerima arus yang lebih tinggi sehingga 3.0A  dan …

Power Bank Pineng Tiruan PN-951 Terbongkar !

Power bank Pineng tiruan sememangnya wujud di pasaran Malaysia sejak 2-3 tahun kebelakangan ini . Tidak di nafikan, ada power bank Pineng ini di jual dengan harga yang sangat murah sehingga membuatkan pembeli terliur dengan tawaran tersebut.Siapa yang tak suka barang pada harga murah kan . 🙂   Tidak ketinggalan juga dengan power bank Pineng …

Razer Power Bank Fast Charging QC3.0 USB Type C

Razer Power Bank Fast Charging QC3.0 USB Type C Razer lebih sinonim kepada kaki gaming. Tanya sahaja kepada kawan-kawan anda yang suka kan game , pasti mereka kenal akan jenama ini. Razer banyak mengeluarkan aksesori seperti mouse , keyboard , headphones, serta laptop untuk gamers. Mereka juga faham yang bermain game memerlukan kuasa bateri yang agak …

Secure Payments

Kami terima pembayaran melalui Kad Kredit / Kad Debit (Visa / Mastercard) .

Money Back Guarantee

Jaminan pulangan wang 100% jika anda terima power bank tiruan Pineng .

Penghantaran Percuma

Harga termasuk kos penghantaran kawasan Semenanjung Malaysia.
SELAMAT HARI RAYA . Kami Bercuti Dari 22/June - 2/July/2017 . Penghantaran akan bermula seperti biasa pada 3/July/2017.
+

Oppss..Maaf.. Kami nak hadiahkan eBook Rahsia Bagaimana Jimatkan Bateri Phone ini secara PERCUMA !!

17 Tips Penjimatan Bateri Phone Tanpa Kos & Berkesan

Sekejap Yer !! Page Download Akan Muncul Sebentar Lagi :-)

Something went wrong.