Larangan Pengeposan Bateri Lithium dan Power Bank

Selaras dengan peraturan oleh IATA ( International Air Transport Association ) berkenaan larangan menghantar / mengepos sebarang peralatan yang mempunyai bateri lithium seperti telefon bimbit , pemain muzik (MP4) , rokok eletronik (vape) dan sebagainya termasuk lah dengan power bank , pihak Pos Malaysia telah mengeluarkan peraturan di mana , sebarang peralatan tersebut tidak boleh …

Ulasan – Power Bank Pineng PN-993 Fast Charging Lithium Polymer

Pengecasan pantas adalah fungsi paling di perlukan di saat kepesatan teknologi smartphone yang kian berkembang  sekarang . Sila ucapkan selamat tinggal kepada cara pengecesan konvensional yang memerlukan antara 2 ke 3 jam untuk penuhkan kuasa bateri smartphone anda. Cuma salah satu kelemahan teknologi ini buat masa sekarang adalah , tidak semua smartphone di lengkapi dengan …

ORICO MOUPS 100,000mAh Powerbank

Pada saat ini, jika anda mempunyai satu power bank yang berkapasiti 10’000mAh , anda sudah boleh mengecas anggaran 3X bateri smartphone anda.  Manakala jika kapasiti 30’000 mAh, boleh cas dalam 9X bateri anda. Namun, cuba bayangkan jika anda memiliki sebuah 100,000mAh Powerbank . Yes..Benar apa yang anda baca. 100’000mAh. Mungkin boleh sampai 80X cas kan. …

6 Tanda Anda Di Tipu Semasa Pembelian Power Bank

Ada beratus-ratus penjual power bank di Malaysia sekarang baik secara online mahupun offline (kedai / booth). Jadi, pelbagai ragam yang akan anda jumpa ketika berurusan dengan mereka . Dari segi harga pun, dah bermacam-macam harga yang boleh anda dapati.Dapat yang murah , ada yang sangat murah & ada yang melambung tinggi . Jadi, sebagai pengguna, …

Secure Payments

Kami terima pembayaran melalui Kad Kredit / Kad Debit (Visa / Mastercard) .

Money Back Guarantee

Jaminan pulangan wang 100% jika anda terima power bank tiruan Pineng .

Penghantaran Percuma

Harga termasuk kos penghantaran kawasan Semenanjung Malaysia.

Oppss..Maaf.. Kami nak hadiahkan eBook Rahsia Bagaimana Jimatkan Bateri Phone ini secara PERCUMA !!

17 Tips Penjimatan Bateri Phone Tanpa Kos & Berkesan

Sekejap Yer !! Page Download Akan Muncul Sebentar Lagi :-)

Something went wrong.